top of page

FÖRELÄSAREN

290111774_581621916861816_6514064915120155217_n.jpg

FÖRELÄSAREN 

Jag är vissångerska och har under årens lopp lagt märke till att min publik ofta uppskattar mina mellansnack lika mycket som min musik.

Jag har mellan låtarna berättat öppenhjärtigt om radikala händelser ur mitt liv. Med självdistans och självinsikt tillåter jag mig själv och andra att skratta åt de pinsamheter som ibland har uppstått då jag inte sällan saknar utrymme inombords för att hitta den impulskontroll som ligger till grund för en fungerande vardag. Jag tror att denna transparens gällande mina egna fallgropar har gjort att många känt igen sig. Vi är ofta högljudda med våra goda handlingar men tiger om tillkortakommanden. Det gör inte jag, jag gör tvärtom och det är det jag tror att publiken uppskattar. 

 

Jag har adhd, jag är mamma, jag är skild, jag är musiker, jag är lärare, jag är reporter på en lokaltidning och jag driver en vlogg. Jag har rest runt stora delar av jorden ensam. Jag har lyckats, jag har misslyckats. Jag är allt eller inget. 

 

Nu vill jag dela med mig av mitt liv som ensamstående mamma med adhd, ett jäkla driv och ett litet annorlunda sätt att se på världen omkring mig.

  • Instagram
  • Youtube

GOD MORGON ADHD

“God morgon ADHD” är en salig blandning mellan en föreställning, en konsert, en föreläsning och en berättelse.

 

Under en timma varvar jag berättandet med min musik. Tillsammans med jazzpianisten och min goda vän John Holmström tar vi er med på en hisnande resa mellan lyriska toner i visans land och pinsamma, galna, sorgliga och fina stunder från mitt liv med diagnosen ADHD. 

 

Vad innebär det att i en vardag som tenderar att vilja snurra allt snabbare och effektivare leva med adhd och vad händer när man vägrar infinna sig och istället går sin alldeles egen väg? 

IMG_5881.jpg

Kontakt

sanna.hogman@gmail.com

+ 46 (0)73 693 64 34

Jag älskar nya utmaningar och möjligheter!

Tveka inte att höra av dig! 

Pris enligt offert.

bottom of page